Du kan bruge køb nu, betale senere app for at købe noget med det samme og derefter betale for det senere. Disse apps giver dig mulighed for at knytte dit kreditkort til en konto, så du kan foretage betalinger senere. Der kan være mulighed for at konfigurere automatisk betaling med dit debet- eller kreditkort. Du kan betale regningerne uden at bekymre dig om renter. Før du ansøger om et kreditkort, skal du sørge for at forstå vilkårene. Du kan ende med at betale mere end det, du planlagde.

I de senere år er disse køb nu-betal senere-apps vokset i popularitet. Mere end 80 millioner mennesker bruger dem. Klarna, som blev grundlagt i 2005, er et af de mest kendte europæiske køb nu/betal senere sites. Klarna er en af Europas mest populære banker og har millioner af kunder danske butikker med qliro, der bruger deres tjenester. Klarna tilbyder fleksible betalingsmuligheder, som kan hjælpe virksomheder med at håndtere deres gæld. Klarna giver kunderne mulighed for at teste produkter, før de køber, hvilket reducerer antallet af forladte vogne.

BNPL-apps giver detailhandlere mulighed for at øge deres markedsandel gennem integration af flere betalingssystemer. En app, der integreres med din betalingsproces, gør det lettere at betale for varer. Appen skal integreres med din betalingsproces for at eliminere manuel dataindtastning. En BNPL-app koster meget lidt i betragtning af fordelene. Tjenesten kan også øge dit investeringsafkast og hjælpe dig med at forbedre din bundlinje. Hvis du planlægger at sælge produkter og tjenester online, skal du sikre dig, at du bruger BNPL-apps.

Splitit er en anden app, der giver dig mulighed for at betale senere. Splitit giver dig mulighed for at betale med dit kreditkort. Dette er især nyttigt, hvis du planlægger at købe større varer. Kunder har flere muligheder for betaling. Splitit giver dig mulighed for at købe nu og giver også mulighed for at beholde dine kreditkortpoint til fremtidige betalinger. Denne type købs- og betalingsmulighed tilbydes af mange andre apps. Denne artikel vil dække de mest effektive og populære måder at bruge køb-nu-betal senere apps i et online shoppingmiljø.