Leder du efter sjov til hele familien i din egen baghave? Vi har ikke mødt nogen, der ikke får en svimmel spænding ved at hoppe rundt på en trampolin. Overalt i Amerika åbner virksomheder trampolincentre, hvor børnene kan gå og springe deres hjerter ud. Men hvorfor bruge mange penge hvert år på disse indendørs fitnesscentre, når du kan have det lige så sjovt i din baghave? Trampoliner i baghaven giver familier utallige timers sjov og fitness, og de leveres med alle de sikkerhedsfunktioner og konstruktionskvalitet, der er nødvendig for at sætte selv den mest forsigtige forældres sind lettere.

Inden du køber

Før vi finder ud af, hvilke trampoliner der er de bedste på markedet lige nu, lad os overveje nogle af de faktorer, købere står overfor, når de beslutter, hvilken trampolin de skal købe. Prisen er selvfølgelig i forkant af alles sind, når man foretager et stort køb, men det er ikke det eneste vigtige valg. Nogle kunder køber muligvis ikke dette, men trampoliner findes i andre former end runde, og afhængigt af din situation kan en af de andre figurer (firkant, rektangel, oval) være bedre egnet til dig. Du skal også finde ud af af, om du vil have en trampolin med sikkerhedsnet eller ej. Det er klart anbefalet at have sikkerhedsnet på din trampolin, hvis du har børn, eller hvis den ikke er gravet ned.

Runde trampoliner

Runde trampoliner er den mest populære stil, og selvom de har deres fordele, er de muligvis ikke det bedste valg til alle scenarier. I en rund trampolin overfører fjedrene deres reaktionskraft jævnt omkring trampolinens omkreds, hvilket betyder, at springere har en tendens til at bevæge sig mod midten. På det tidspunkt er alle ansvarlige for deres ophold på trampolinen, og selvbevidsthed er muligvis ikke en stærk dragt for alle børn. Hvis dine børn hopper af sig selv, vil en rund trampolin, der leder dem ind i midten af ​​hoppeoverfladen, naturligvis reducere sandsynligheden for, at de ved et uheld falder ud af sikkerhedsnettet. Hvilke størrelser er der til rådighed for runde trampoliner? Den mindste er omkring 2 meter i diameter, men disse fungerer bedre som trampoliner til personlig træning snarere end til rekreativt brug. Børn keder sig dog hurtigt med dette. 3 meters trampoliner er meget mere almindelige og giver større plads for et barn at bevæge sig rundt, men de er stadig en ad gangen størrelse.