I Italien er der en masse små og mellemstore virksomheder (SMV), som ofte fungerer som underleverandører for større virksomheder.

For eksempel, kommer de fleste af de italienske sko fra industrielle distrikter, hvor organisationen stærkt afhængig underleverancer.

Mange problemer opstår som regel i denne form for organisation:

Selvom hele processen fører til et færdigt produkt og koordineres af en enkelt genstand, forskellige faser er udført af forskellige virksomheder, hvoraf de fleste er meget små, med en meget uformel informationssystem og brugen af internettet går sjældent ud over simpel e-mail-kommunikation.

Hvert distrikt er organiseret på en bestemt måde og har sine egne vaner og regler: kommunikation mellem selskaber tilhørende forskellige distrikter er derfor meget vanskeligt.

De fleste virksomheder er meget tilbageholdende med at teknologiske innovation, som de kommer fra et håndværk kultur. De kan næppe opfatte, hvordan en ny maskine eller endnu værre, en computer, kan hjælpe dem med.

Manglen på standard data beskrivelser indebærer at de fleste oplysninger er bundet til fysiske objekter, f.eks. kvaliteten af en Skjul er “indarbejdes” i skjule sig selv. For at sende oplysninger, er det derfor nødvendigt at flytte den fysiske genstand.

Vores produkter kan hjælpe i denne situation på tre måder.

Automatisk nesting system: selv de mest traditionelle selskab kan se en mulighed for at gemme materiale og tid, hvis den er korrekt anlagt og vores produkter er enkel nok, så potentielle brugere ikke er skræmt af komplekse grænseflader, uvante sprog og andre fælles problemer. Desuden vores produkter er overkommelige selv ved meget små virksomheder og kan arbejde med forskellige mærker af skæremaskiner.

Dataudveksling: vores software kan nemt eksportere data, der kan sendes til andre fag og importeret uden tab af information. Dette betyder, at nye muligheder for organisationen bliver muligt: f.eks. rapporter om opskæring, nesting, ordrer og andre oplysninger kan nemt overføres fra det sted, hvor oplysningerne er oprettet til det sted, hvor det er udarbejdet.

Supply chain management: Cutweb (cutweb.string.it), vores online løsning, er et fremragende instrument til at organisere, administrere og styre hele forsyningskæden og underleverandørers netværk. Det er muligt at straks dele data og angive tilladelser for hver datakategori og brugeren, således at kun de autoriserede emner kan se, redigere eller bruge disse data. Cutweb eliminerer selv at skulle installere særlig software på computere på underleverandører.

Brug af CutWeb er det muligt at aktivere et kommunikationsnetværk mellem fabrikanten og dennes underleverandører og omlægge forsyningskæden med fordele for alle emnerne, afkortning bly gange, spare omkostninger og giver en bedre udnyttelse af oplysninger.

Du kan finde en komplet præsentation af cutweb på

På vores hjemmeside kan du læse fuld casestudier, der viser, hvordan Cutweb kan aktivere nye måder at organisere din virksomhed og hvordan du kan opnå konkurrencefordele mod dine konkurrenter ved hjælp af denne innovative værktøj.

En gratis demo (omfattende flere brancher og beskæftiger sig med forskellige materielle former) er tilgængelig på linje (www.string.it).