Sidste uge, snydt jeg på min mangeårige kæreste Google, med min gamle kæreste Yahoo. Og lige siden dag, jeg har overvejet at blive en bigamistens.
(Til fulde forstår hvad det skøre vrøvl omkring blev læser min sidste artikel om hvordan du får din RSS-feed vises på Yahoo inden for timer – i 5 enkle trin her:)
I dag, jeg besluttede at gå videre og bryde loven – Yahoo er min nye andre mand.
Hvad taler jeg om, og hvad betyder det for dit websted?
Da jeg opdagede først, at du kunne komme ind i Yahoos RSS-Feed directory så hurtigt, begyndte jeg at lave en masse bemærkninger om deres websted. Det første jeg bemærkede er, at de gjorde nogle subtile ændringer til deres søgeside. Samme dag, jeg har bemærket, at visse websteder har flere oplysninger i deres programoversigter end andre.
Prøv denne søgning på Yahoo for eksempel “få din RSS-Feed opført inden for timer”, citater og alle.
Rul gennem resultaterne. Varsel for Søg Resultater nummer 7 – www.marketingproductreview.com og nummer 8 www.searchenginejournal.com – linket for en søgeperson føje dit feed fra søgeresultaterne er lige på siden.
Hvis du er en RSS bruger, får du magten i det allerede.
Just in case ikke du, lemme stave det for ya… Takket være Yahoo, vil ikke folk selv nødt til at gå til dit websted til at tilføje dig til deres Yahoo side, hvis du har den rigtige metatag i din site header.
Og hvis de ikke bruger siden My Yahoo til at spore deres feeds? De har været så venlig nok til at inkludere et link til din XML link så godt.
Hvordan kan jeg vide, dette virker?
Gøre en anden søgning efter savn omkostningsfrit trafik – uden anførselstegn denne gang. Rul ned til Søg Resultat nummer fire – Se ene med den feed links?
Det er min site.
Ikke alene gjorde dette arbejde, tilsyneladende det tager kun et par dage fra indsende dit feed. Jeg har tilføjet denne simple kode til min site header på 6 juli. Jeg har bemærket en anden trafik stige til mit websted på 8., og jeg kunne ikke finde ud, hvilket fik mig til at tjekke listerne i Yahoo, der havde sendt mig trafikken.
Hvordan jeg gøre dette? Jeg har tilføjet en simpel Meta Tag kaldet RSS Auto opdagelse til mit websted. Det er meget simpelt at bruge. Her er hvad det ser ud:
Bare erstatte min RSS-feed link med din egen, og Tilføj tag i sidehovedet på dit websted.
Copyright © 2004 Tinu AbayomiPaul